Historien, kort fortalt

ForbrugerLaboratoriets rødder går tilbage til Forbrugerstyrelsens Laboratorier indenfor test af børneprodukter, tekstiler, papirvarer m.m. 

Da det i 2004 blev besluttet at stoppe disse aktiviteter i offentligt regi, blev det privatejede selskab ForbrugerLaboratoriet ApS etableret i 2005 og købte derpå aktiviterne og testudstyr, m.v. af Staten. 

Vi har siden udviklet virksomheden og opgaveområdet markant, og med et skarpt fokus på at gøre en forskel for vores kunder. ForbrugerLaboratoriets relationer består derfor af hundrevis af nyere kunder, men også af relationer, som går flere dekader tilbage i tiden. Vi løser opgaver for mange aktører i ind- og udland: Producenter, importører, detail, myndigheder, interesse- og brancheorganisationer samt medier.

Til hver en tid er der vandtætte skotter og fuld fortrolighed i enhver opgaveløsning, hviket vores Kvalitets-ledelsessystem iht. ISO 9001 (og ISO 17025) er det daglige fundament for. 

Vores mission har hele tiden været at bidrage til, at det er sikre produkter, der kommer på markedet i Danmark og Europa. En mission vi holder fast i til glæde for både forbrugerne og erhverv.